Комарци, муви и влакна како „прилог“: Што јадат студентите во „Гоце Делчев“ кога никој не снима
Понеделник - појадок, ручек, вечера.
Понеделникот почнува и завршува со јајце, во поинаква форма.
Вторник - појадок, ручек, вечера.
Ова е студенткото мени во вторник.
Среда - појадок, ручек, вечера.
Поскромен појадок, но „побогат“ ручек на средина од седмицата. Зелката останува незаменлива.
Четврток - појадок, ручек, вечера.
Манџа на менито во четврток.
Во петок и за викенд скоро секогaш има конзерви (нарезок, паштета или некоја риба). За ручек има грав, риба и зелка салата, а за вечера кифла со виршла или варени јајца со виршла, споделија студентите за РСЕ.
Влакно, мува, комарец - „бонус“ додаток во дел од оброците